FAQ - Veelgestelde vragen
Zijn er stalen beschikbaar?
Stalen zijn te verkrijgen van tegels op voorraad. Tegen een minimale vergoeding kan u een staal afhalen in ons magazijn. Bij bestelling wordt de vergoeding in mindering gebracht.
Nemen jullie overschotten terug ?
Stockproducten worden teruggenomen binnen de 3 weken na levering, onbeschadigd, per volle verpakking en mits aftrek van een kostendekking van 20%. Geen terugname van Asian Blue en Laguna Blue in formaten 15/15 en 20/20.
Controleer ik de tegels bij levering?
Tegels dient men vóór plaatsing te controleren. Eenmaal geplaatst zijn de tegels aanvaard door de klant. Bij levering van beschadigde tegels kunnen deze omgeruild worden in het magazijn.
Is het mogelijk tegels na te bestellen?
Zeker, hou er wel rekening mee dat bij nabestellingen kleurverschillen en/of maatverschillen mogelijk zijn. Bestel steeds voldoende, hou rekening met snijverlies.
Hoe onderhoud ik mijn keramische of natuursteen tegel?
Vraag naar de onderhoudswijzer bij uw verkoper.
Wanneer laat ik mijn levering inplannen?
Een leverdatum dient minstens 2 weken vooraf te worden vastgelegd.
Hoelang kunnen bestelde goederen in reservatie blijven?
Goederen kunnen tot maximaal 1 jaar na datum van bestelling gereserveerd worden mits betaling van een voorschot. Het voorschot is afhankelijk van de duur van de reservatie. Dit te bespreken met uw verkoper.
Worden palletten aangerekend?
Waarborgpaletten worden aangerekend € 14.87 per pallet excl. btw en worden terugbetaald bij teruggave in goede staat. Voor waardeloze palletten wordt een milieubijdrage van € 0.83 per pallet excl. btw aangerekend. Deze worden niet teruggenomen. Voor palletten met optimmering mag u rekenen op € 62 per pallet. Deze worden niet teruggenomen.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Bij afhaling van de goederen vragen wij contante betaling (cash, Bancontact, VISA). Bij levering van de goederen vragen wij betaling via overschrijving minstens 5 werkdagen vóór levering. Bij ontvangst van de betaling wordt de levering opgenomen in de planning. Een tweede mogelijkheid is om cash (wettelijk beperkt tot € 3.000) of met een bankcheque te betalen aan de chauffeur.
Hoeveel bedraagt een voorschot?
Wij vragen 20% voorschot bij bestelling van standaardtegels, 40% voorschot bij maatwerk.
Wat bedraagt de leveringskost?
Levering in België is GRATIS vanaf een aankoop van € 1.500 excl. btw. Onder de € 1.500 excl. btw wordt een forfait van € 50 excl. btw aangerekend. Voor het buitenland is de leveringskost op aanvraag.
Verkopen jullie alle tegels per volle doos/krat?
Keramische tegels en plinten worden verkocht per volle doos. Bij het verzagen van tegels naar plinten wordt er steeds per volle tegel verzaagd. Voor natuursteen is afname mogelijk per tegel of per plint (enkel stockproducten) met uitzondering van speciale promoties (afname per krat).